Over ons

Oprecht, doordacht en enthousiast. Het zijn de meest gebruikte woorden van onze klanten om ons te omschrijven en dat bevestigen we graag.

Kompagnon is  ontstaan uit de goesting om bedrijven te laten groeien, teams te laten floreren en een positieve impact te hebben op organisaties. Als reactie op dure trajecten met eindeloze workshops (die overigens soms wel nodig zijn) en geen resultaat.

Vandaag staat er bij Kompagnon een team, dat elke dag opnieuw, voor elke klant, full speed vooruit gaat, meedenkt en onderneemt. Met opdrachten die zich focussen op strategieën, projectmanagement en opleidingen voor klanten die écht vooruit willen. Van Antwerpen tot Leuven en van Gent tot Paal-Beringen, voor straffe resultaten en impact weten ze ons te vinden.

De grootte van een bedrijf is voor ons minder relevant. Multinationals, kmo’s, overheidsinstellingen of eenmanszaken, als resultaten tellen, staan we klaar. Vol enthousiasme om ambities samen te realiseren.

Klaar?

Bent u klaar om te groeien? Bereid om het juiste personeel te vinden? Klaar om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen?
Kan u een no-nonsens houding appreciëren en loopt u niet weg van een dosis enthousiasme? Dan staan wij klaar om samen met u (en uw team) stenen te verleggen, (wijn)velden te doorkruisen en bergen te verzetten.