Opleidingen

Praktisch, doordacht en met echte cases.
Voor elke deelnemer, in elk traject.

Opleidingen

Alle opleidingen en bootcamps vertrekken vanuit een oprechte interesse in de deelnemende organisaties én hun mensen. Daarom werken we met een intakegesprek bij elke inschrijving.

Wenst u een opleiding of bootcamp te volgen? Contacteer ons en wij zorgen voor een oplossing op maat. Ook voor specifieke in company trainings kunt u bij ons terecht.

Een doordachte, onderbouwde marketingstrategie uitwerken voor het komende boekjaar op drie dagen, inclusief budgettering? Het kan!

Met een bootcamp marketingstrategie nemen we uw marketing- en/of managementteam op sleeptouw en bouwen we samen een sterk, sluitend plan op. Een plan dat de doelstellingen omzet in resultaat, werkbaar is voor het team en met een duidelijke timing van wat wanneer moet gebeuren.

Komt alle input van het team en het management? Nee. De deelnemers geven ons de nodige puzzelstukken tijdens de sessies, wij geven inzichten en inspiratie en puzzelen het plan samen met jullie in elkaar. Door zo te werken, gieten we zowel jullie kennis als onze expertise in één plan én leert het team ook zelf hoe ze het volgend boekjaar aan de slag kunnen gaan. Een win-win dus.

Programma

Dag 1
09u30: aankomst locatie
10u00: sessie 1 – AS IS & ambities
12u00: break
13u00: sessie 2 – Bedrijfspaspoort
17u00: einde

Dag 2

9u00: sessie 3 – Focus groups & key messages
12u00: lunch
13u00: sessie 4 - channel selection & campaign planning
16u00: sessie 5 – trends & technology
17u00: einde

Dag 3

09u00: sessie 6 – budget & planning
12u00: lunch
13u00: presentatie van het marketingplan
17u00: einde

Voor wie
- Marketingmanagers kmo’s
- Marketingverantwoordelijken corporates
- Managementteam kmo
- CEO’s & zaakvoerders

Wanneer
Data op aanvraag

Prijs - 2499 euro excl. btw

Kies hoe u als werkgever in de markt staat en waarvoor kandidaten voor een job in uw bedrijf moeten solliciteren. Dat is employer branding, een merk maken van uw bedrijf als werkgever.

Weten waar u als werkgever voor staat en dit vertalen naar passende boodschappen en communicatiekanalen in de markt. Want een sterk verhaal hebben en een duidelijke visie is één ding, het wereldkundig maken en het tot bij de mogelijke kandidaten brengen is een heel ander verhaal.

Tijdens de bootcamp employer branding nemen we beide aspecten vast en werken ze uit. Zo verlaat u het bootcamp met een scherp employer branding verhaal én een plan om uw werkgeversverhaal tot bij de kandidaten te krijgen.

Programma

Dag 1
09u30: aankomst locatie
10u00: sessie 1 – AS IS & Vacatures
12u00: break
13u00: sessie 2 – normen & waarden
15u00: sessie 3 – kernverhaal als werkgever
17u00: einde dag 1

Dag 2

09u00: sessie 4 - communicatiekanalen
12u00: lunch
13u00: sessie 5 – trends & technology
15u00: sessie 6 – campagnelijn & planning
17u00: einde dag 2

Dag 3

09u00: closing & presentatie employer branding plan
12u00: einde dag 3

Voor wie
- HR managers mid-size companies
- Marketingmanagers kmo’s
- CEO’s & zaakvoerders kmo’s

Wanneer
Data op aanvraag

Prijs - 2499 euro excl. btw

Doorleefde waarden en normen op een bedrijf maken u het leven makkelijker. Ze bepalen direct of indirect wie u komt solliciteren, wie u als leveranciers kiest en welke klanten klant worden en blijven. Ze zijn de rode draad, het DNA, van het bedrijf. Door ze kenbaar te maken en te laten leven, creëert u een sterke identiteit als werkgever en bedrijf.

Waarden en normen bepalen én laten leven is niet evident. Vaak zijn het holle woorden op een blad papier.
Tijdens deze opleiding waarden en normen faciliteren we de zoektocht naar de waarden en normen van uw bedrijf én bouwen we samen een stappenplan om ze ook echt te laten leven.
Zo kunt u nadien meteen aan de slag.

Programma

Introductie
Bedrijfspaspoort waarden en normen
Persoonlijke vs bedrijfswaarden & de selectie
Praktische implementatie
Timing & stappenplan

Wilt u deze opleiding liever in-company laten plaats vinden?
Neem contact met ons op. We luisteren graag naar uw verhaal, waar u nu staat en wat u wil bereiken.

Voor wie
- CEO’s en zaakvoerders
- hr managers

Wanneer:
Data op aanvraag

Prijs - 1500 euro excl. btw

Verkoop komt niet van marketing en meestal ook niet vanzelf. Soms ontstaan de mooiste deals organisch, maar dat is eerder de uitzondering dan de regel.

Als u als bedrijf duurzame groei wil realiseren, heeft u een salesstrategie nodig. Een plan dat aangeeft waar u welke omzet gaat halen, met welke producten of diensten, wie welke rol opneemt, hoe marketing die targets kan ondersteunen, welke budgetten welke inkomsten moet genereren,… Kortom, een salesstrategie die lijnen uitzet voor de hele organisatie en mee evolueert met de markt.

Tijdens de opleiding salesstrategie leert u alle componenten van een onderbouwde salesstrategie kennen en toepassen op uw bedrijf. Na de opleiding bent u in staat een salesstrategie uit te werken voor uw bedrijf.

Topics
- Salesstrategie: de zin en onzin
- Marketing vs sales
- Klantenreviews
- Bugettering opmaken
- Monitoring
- Digitale tools
- …..

Wanneer
Data op aanvraag

Prijs - 1500 euro excl. btw

Hoe schrijft u een bedrijfsverhaal dat blijft hangen? Hoe gaat u weg van de puur product of diensten gebaseerde communicatie en maakt u het verschil? Dat leert u tijdens de opleiding storytelling.
U leert van de diensten of producten die u aanbiedt een verhaal te maken dat blijft hangen, dat vrienden, leveranciers en klanten kunnen navertellen,… Kortom, een verhaal dat uw bedrijf eigenheid en impact geeft.

Tijdens de opleiding bespreken we zowel de psychologische werking van storytelling op een menselijk brein alsook de economische impact van een storytelling op uw bedrijf.
We bespreken en verklaren, maar we leggen de focus op doen. We gaan in kleine groep aan de slag om een passend verhaal te brengen over uw bedrijf, dat aansluit bij jullie DNA én de kooptriggers van klanten.

Na de opleiding hebt u een duidelijk stappenplan over hoe u storytelling binnen uw bedrijf kan opbouwen en zijn de eerste stappen gezet. Zo kan u concreet verder aan de slag.

Wanneer
Data op aanvraag
Timing: 09.00 uur tot 17.00 uur

Prijs - 1500 euro excl. btw

Klaar?

Bent u klaar om te groeien? Bereid om het juiste personeel te vinden? Klaar om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen?
Kan u een no-nonsens houding appreciëren en loopt u niet weg van een dosis enthousiasme? Dan staan wij klaar om samen met u (en uw team) stenen te verleggen, (wijn)velden te doorkruisen en bergen te verzetten.