This is what we do

No-nonsense, full speed en met resultaat.
Voor elke klant, elke dag opnieuw.

Groeien voor bedrijven is als water voor mensen: essentieel en gezond. Al hoeft dat niet per se in omzet of aantal medewerkers te zijn. Kompagnon helpt bedrijven hun ambities omzetten naar resultaat, wat die ambities ook mogen zijn. Onze klanten denken aan de toekomst en wij helpen hen door die toekomstvisie te vertalen naar een haalbaar stappenplan om de doelen te bereiken.

Wat de opdracht ook is, alles start met een goed gesprek. We luisteren naar uw verhaal en ambities, kijken rond en stellen doortastende vragen. Nadien werken we een voorstel op maat uit. Kunt u zich vinden in onze aanpak en is er ‘de klik’? Dan gaan we vol aan de slag om samen tot een sterk onderbouwd groeiplan te komen.

Ondernemen is beslissingen nemen, bijsturen en verder doen. Vaak hoort hard werken en risico’s nemen er ook bij. Het voelt soms eenzaam als zaakvoerder of leidinggevende om knopen alleen door te hakken, het is wat het is. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn.

Kompagnon treedt op als sparring partner en klankbord voor u en uw bedrijf met ambitie. We wisselen als onafhankelijke partij objectief van gedachten en brengen onze ervaring mee. We luisteren, inspireren en challengen, waar en wanneer u het nodig heeft. Dit kan op recurrente basis als deel van uw Raad van Advies, als extern adviseur van uw marketing team of ad hoc. Waar u ons nodig heeft, staan wij voor u klaar. Onze doortastende aanpak en enthousiasme is steeds inclusief.

Groeien kan niet zonder een sterke communicatie. Zowel intern als extern vormt communicatie een essentiële sleutel tot succes. Daarom vormt dit ook een belangrijk deel van onze werking, elke dag opnieuw.

Kompagnon helpt bedrijven hun communicatie juist te krijgen. Juist voor het bedrijf en hun ambities. En laat dat nu voor elk bedrijf anders zijn. Of het nu gaat over het aantrekken van nieuwe medewerkers of het versterken van de marktpositie, wij schrijven het verhaal, selecteren de communicatiekanalen, alloceren de budgetten en gaan voor resultaat.

Klaar?

Bent u klaar om te groeien? Bereid om het juiste personeel te vinden? Klaar om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen?
Kan u een no-nonsens houding appreciëren en loopt u niet weg van een dosis enthousiasme? Dan staan wij klaar om samen met u (en uw team) stenen te verleggen, (wijn)velden te doorkruisen en bergen te verzetten.