This is what we do

No-nonsense, full speed en met resultaat.
Voor elke klant, elke dag opnieuw.

Groeien is de zuurstof voor uw bedrijf maar hoe realiseert u jaarlijks die nodige groei? Betere marges, meer omzet, nieuwe markten, een betere interne organisatie, meer mensen,…Als business coach en strateeg helpen wij ambities om te zetten naar resultaat, wat die ambities ook mogen zijn. Onze klanten denken aan de toekomst en wij vertalen die toekomstvisie naar een haalbaar business plan met scherp afgelijnde stappen en acties om zo échte groei te realiseren.

Wat de opdracht ook is, alles start met een goed gesprek. We luisteren naar uw verhaal en ambities, kijken rond en stellen doortastende vragen. Nadien werken we een voorstel op maat uit. Kunt u zich vinden in onze aanpak en is er ‘de klik’? Dan gaan we vol aan de slag om samen tot een sterk onderbouwde strategie te komen.

Waar vindt u projectmanagers met de mindset van een ondernemer, met frisse ideeën en sector overschrijdende ervaring? Hier! Bij Kompagnon staat projectmanagement gelijk aan vastpakken en realiseren. Salesteams vastpakken en op de rails zetten, marketing funnels opzetten, interne communicatie stroomlijnen, communicatiecampagnes opzetten en managen,... Onze projectmanagers staan voor u klaar.

Samenwerken doen we zoals het hoort, nl. op basis van wat u nodig heeft. Op maandbasis, dagbasis of iets daartussen. Tijdens een verkennend gesprek bespreken we de noden en de verwachtingen. Wij stellen onze projectmanager voor die ons passend lijkt voor het project en maken een financieel voorstel op. Akkoord? Dan gaan wij aan de slag. Zo eenvoudig is het.

Kent u een succesvol bedrijf dat niet intensief met (interne) communicatie bezig is? Wij niet. Communicatie is de lijm tussen uw team en het bedrijf, en tussen uw bedrijf en de markt. U wilt dan toch lijm hebben die 'pakt', toch?

Kompagnon helpt bedrijven hun communicatie juist te krijgen. Juist voor het bedrijf en hun ambities. En laat dat nu voor elk bedrijf anders zijn. Of het nu gaat over het aantrekken van nieuwe medewerkers of het versterken van de marktpositie, wij schrijven het verhaal, selecteren de communicatiekanalen, alloceren de budgetten en gaan voor resultaat.

En dat gaan mag u letterlijk nemen. Wij zorgen ervoor dat campagnes lopen, digitale ads verschijnen, persberichten uitgaan en jaarlijkse communicatieplannen op punt staan tegen Q4. Wij zijn uw communicatie-Kompagnon. Een partner die u mag roepen wanneer het brandt maar ook structureel kan inschakelen om uw bedrijfscommunicatie te verzorgen. Als het om communicatie met resultaat gaat, mag u op ons rekenen.

Klaar?

Bent u klaar om te groeien? Bereid om het juiste personeel te vinden? Klaar om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen?
Kan u een no-nonsens houding appreciëren en loopt u niet weg van een dosis enthousiasme? Dan staan wij klaar om samen met u (en uw team) stenen te verleggen, (wijn)velden te doorkruisen en bergen te verzetten.