Diensten

No-nonsense, full speed en met resultaat.
Voor elke klant, elke dag opnieuw.

Strategie

Van A naar B, van idee naar resultaat. Dankzij onze hulp krijgt uw bedrijfsstrategie vorm. Het is de basis om op verder te groeien en klaar te zijn voor de toekomst.

Of u nu een kmo, overheidsinstelling of corporate bent. Vanuit een sector overschrijdende kennis en ervaring helpen onze ervaren experten u op weg.

Tijdens strategic roadmap sessies zetten we, samen met het management team, de visie scherp. We zorgen dat het team (weer) op één lijn zit en er een doorsproken en werkbaar strategisch plan op tafel ligt. Klaar voor uitvoering. Kompagnon fungeert als facilitator en voorziet de nodige inhoud, oefeningen en workshops om uw team in beweging te krijgen. Op het einde van deze sessie beschikt u over een heldere strategische roadmap en kan u gericht en onderbouwd de volgende stappen nemen.

Deze sessies vinden bij voorkeur plaats offsite.
Kompagnon gaat mee op zoek naar de juiste locatie voor uw team, op basis van de door u opgestelde criteria.

We analyseren de huidige situatie, zoeken de opportuniteiten en bouwen een salesstrategie met focus op resultaat. We structureren, installeren salesflows en introduceren digitale tools waar nodig. We coachen het team in de opbouw én uitwerking van de strategie.

Alle acties worden gemeten, om het succes te bepalen en door middel van de juiste data gefundeerde beslissingen te nemen voor vervolgacties.

Samen met het management en/of het marketingteam stellen we een doordacht marketingplan op, incl budgetplan. We detecteren de doelgroepen, bepalen de channel strategy en werken acties uit. Klaar om geïmplementeerd te worden.

Een aantrekkelijke werkgever zijn op de arbeidsmarkt, it ain’t easy. Wij werken op basis van je ambities, waarden en normen een treffende employer branding strategie voor u uit. Zijn waarden en normen nog niet actief aanwezig in uw organisatie? Dan werken we daar eerst aan.

Wij leren u aan hoe u een juist verhaal schrijft over uw bedrijf of schrijven het voor uw organisatie uit. We zorgen voor een verhaal dat klopt, blijft hangen en impact heeft op uw markt. Een helder en scherp verhaal waar uw klanten én uw medewerkers zich in herkennen.

Project Management

Projectmanagers met de mindset van een ondernemer, met frisse ideeën en sector overschrijdende ervaring, dat zijn Kompagnons! Bij ons staat projectmanagement gelijk aan uitdenken, vastpakken en realiseren. Salesteams op de rails zetten, marketing funnels opzetten, businessplannen opmaken, … Wij staan voor u klaar.

Een ervaren business developer die de zaken vastpakt, structureert en lanceert. Een salesexpert die u team begeleidt en klaarstoomt voor de toekomst.
Samenwerken doen we zoals het hoort, nl. op basis van wat u nodig heeft: op korte, middellange of lange termijn.

Een marketingstrateeg die campagnes analyseert, marketingplannen opmaakt en budgetten beheert. Iemand die een jong marketingteam doet groeien en bestaande teams richting geeft. Tijdens een verkennend gesprek bespreken we de noden en de verwachtingen van uw team. Klikt het en gaat u akkoord met onze manier van werken? Dan starten we. Zo simpel is het.

Een manager met een salesachtergrond, marketingkennis en bovenal een people manager. Pur sang ondernemers die tijdelijk uw team en organisatie komen versterken. Om een nieuwe dienst uit de grond te duwen of om een team terug op de rails te krijgen. Op ons kan je rekenen.

Klaar?

Bent u klaar om te groeien? Bereid om het juiste personeel te vinden? Klaar om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen?
Kan u een no-nonsens houding appreciëren en loopt u niet weg van een dosis enthousiasme? Dan staan wij klaar om samen met u (en uw team) stenen te verleggen, (wijn)velden te doorkruisen en bergen te verzetten.