Uitvoering

"The path to success is to take massive, determined actions."

Tony Robbins

De strategie vertaald 

Eens er een helder plan is van wat je wil communiceren en hoe, moet het worden uitgevoerd. Dat is het moment waarop de scherpe pen wordt bovengehaald; soms heel krachtig en to-the-point, anders net wat creatiever of met een vleugje emotie. Afhankelijk van de boodschap en het kanaal, gebruiken we een ander soort pen voor je content. 

Bij Kompagnon werken we in team toegewijd aan je project. We voorzien een vaste contactpersoon en een nauwe samenwerking. Zo kunnen we kort op de bal spelen en de nodige flexibiliteit bieden. Het resultaat is content die blijft 'hangen'. Denk maar aan een brochure, nieuwsbrief, blog, sociale media, persbericht, videoscript, webcopy, whitepaper, ... We voorzien niet alleen de content, we hebben ook de grafische expertise in huis die alles de juiste look geeft.

Nooit eerder bestonden er zo veel verschillende kanalen voor het verspreiden van je content.
Ons team is ontzettend complementair en daarom de ideale 'Kompagnon de route'.

Kompagnon_buttons_NEW-20.png

Inspiratiepakketten 

Omdat we de dingen graag concreet maken, hebben we enkele basispakketten in uitvoering. Meer dan ooit, werkt Kompagnon op maat van wat je als bedrijf nodig hebt. Maar het warm  water hoeven we ook niet altijd uit te vinden. Soms heb je gewoon nood aan iemand die de sociale media verzorgt of je maandelijkse nieuwsbrief vorm geeft. Daarvoor zijn onze inspiratiepakketten.

Zin om samen te werken?

Contacteer ons!
We luisteren aandachtig naar je vragen en komen met een antwoord op maat.

Kompagnon_buttons_wit-13.png
KOMPAGNON_LOGO-WIT-NoTagline.png

Kompagnon BVBA

Manta 11

9250 Waasmunster

info@kompagnon.be

BE 0681.471.619

BE29 6528 5413 1764

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Kompagnon