Kompagnon bestaat 1 jaar

1 Oct 2018

Waw! Kompagnon bestaat al een jaar. We hebben het enkele keren tegen elkaar moeten herhalen, want het lijkt heel surreëel. Een jaar geleden sprongen we het diepe in. Het ondernemerschap hadden we al jaren ondersteund, het werd tijd om het dan ook echt zelf te doen. De eerste weken gingen in een roes voorbij. We konden rekenen op verschillende partijen die ons van in het begin het volste vertrouwen gaven en ons volledig betrokken in het aanpassen en optimaliseren van hun strategisch beleid. Waar wilden ze naartoe? Waar liepen ze op vast? Wat wilden ze anders zien? En hoe konden we dat realiseren? Zaken waar wij onze vastberadenheid en creativiteit op konden loslaten.
 

We hebben een groot hart voor deze ondernemers. Mensen die vooruit willen. Die niet schieten op alles wat beweegt, maar een duidelijk plan willen om realistische sprongen vooruit te maken.

Uiteraard verliep niet alles vlekkeloos het afgelopen jaar. Ja, we zijn tegen de muur geknald. Soms harder dan we zelf hadden verwacht. Maar daar leerden we veel uit en we krabbelden opnieuw recht. We leren nog dagelijks van onze fouten en sturen constant bij waar nodig.
 

We hebben het afgelopen jaar al mooie dingen gerealiseerd. Rebrandings van A-Z, salesstrategieën opgezet en opgevolgd, communicatieplannen gemaakt, bedrijven hun verhaal in de markt gezet d.m.v. storytelling, als klankbord of coach gefungeerd, een netwerk opgestart voor ondernemers in het Waasland, … Zaken waar we echt trots op zijn. Maar… we are only getting started.
 

 

Onze ambitie is om Kompagnon naar een volgend niveau te brengen. Niet alleen meer, maar nog ook nog beter, nog intenser en nog doelgerichter. We mogen niet vergeten om ook te werken aan ons eigen bedrijf. We zijn zo vaak zo druk bezig voor onze klanten, dat we onszelf uit het oog verliezen. Het is één van de opdrachten voor het komende jaar om daarover te blijven waken. Om te blijven investeren in onszelf en in ons bedrijf en dat is exact wat we gaan doen. Zo kunnen we rekenen op onze eerste medewerker. Iemand fulltime aan boord die de rol van een derde Kompagnon zal vervullen (later daarover meer) met aanvullende competenties en heel veel goesting. Een keuze die we gemaakt hebben omdat we net als onze klanten vooruit willen.

Ons avontuur startte een jaar geleden en we zijn vastbesloten er nog vele jaren aan te breien.


Tot slot nog een welgemeende BEDANKT

aan onze zakenpartners… om alle opdrachten - die liefst nog gisteren klaar moesten zijn – tot een goed einde te brengen

aan onze vrienden… voor wie het niet uitmaakt hoe dik de wallen onder onze ogen zijn

aan onze familie… die klaarstaat om te helpen waar nodig

aan onze partners… die liefdevol onze capriolen doorstaan

aan onze klanten… voor al het vertrouwen

 

Avontuurlijke groeten,

 

Vicky en Yana

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

Goede voornemens starten met een goed plan

November 2, 2018

1/8
Please reload

Recente berichten

15 Jul 2019

14 Feb 2018

Please reload

Archief