Hoe ons idee werkelijkheid werd: Kompagnon

26 Sep 2017

 

 

Mensen verklaren ons gek, ondernemers moedigen ons aan, vrienden reageren enthousiast, familie eerder bezorgd. Waarom vandaag een eigen zaak starten? Wel, omdat we vonden dat het beter kon.

Zoals de meeste goeie ideeën is Kompagnon ontstaan tussen pot en pint, tussen de soep en de petatten, aan de keukentafel. Beiden zijn we altijd al ondernemend geweest. Sales- en marketingexpertise hebben we de voorbije 10 jaar opgebouwd in diverse functies. De liefde voor kmo’s is gegroeid in onze periode als PLATO-coördinator bij Voka-Kamer van Koophandel. Voeg daarbij onze gezamenlijke allergie voor grote theorieën, ellenlange workshops zonder concrete actie en artificiële verkooptechnieken en toen werd Kompagnon geboren; hét strategisch adviesbureau voor kmo’s dat gaat en staat voor resultaat.

 

Wat doen we dan juist?

Het is niet evident om dat in één of twee woorden uit te leggen, omdat het ook voor elke organisatie iets anders is. We werken voor bedrijven in verschillende sectoren omdat we ervan overtuigd zijn dat juist die verscheidenheid zorgt voor de beste ideeën. We focussen ons op sales- en marketingstrategieën. We bekijken hoe dat beter kan binnen de organisatie, en vooral efficiënter. We zetten onze schouders mee onder projecten van onze klanten en denken mee met wat voor hen het meest interessant kan zijn.

 

Bedankt!

Tijdens de opstart van Kompagnon hebben verschillende ondernemers ons bijgestaan met goede raad en daad. Ze hebben ons uitgedaagd, ons met beide voeten op de grond gezet, ons gewaarschuwd, maar vooral in ons geloofd.
Zonder hen hadden we niet kunnen staan waar we nu al staan. Dus daarom… een welgemeende merci!

 

Curieus?

Wil je graag meer te weten komen over ons en wat we juist doen? Meer info kan je terugvinden op onze website www.kompagnon.be of contacteer ons even via info@kompagnon.be

 

Tot snel!

 

Vicky & Yana

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

Goede voornemens starten met een goed plan

November 2, 2018

1/8
Please reload

Recente berichten

15 Jul 2019

14 Feb 2018

Please reload

Archief