Opleiding 'Hoe bouw je een community op op sociale media?'

Hoe krijg je voldoende engagement bij je volgers en hoe
breid je je community op een slimme manier uit? 

INTRODUCTIE

Volgers kopen op sociale media is al een hele tijd not done. Hoe zorg je dan wel voor een community? Aan de hand van verschillende praktische tips en tricks kan je zelf aan de slag om je sociale media te doen leven.

HET DOEL VAN DE OPLEIDING

 
De opleiding Community Building zorgt ervoor dat je sociale media gaan leven. We bespreken zowel Facebook, Instagram als LinkedIn en geven voor elk medium praktische tips. Het uitbreiden van je community zorgt ervoor dat meer mensen je product of dienst leren kennen, dat je online meer zichtbaarheid creëert en dat uitendelijk ook je sales de hoogte in gaat. We gaan ook dieper in op persoonlijke cases zodat je onmiddellijk aan de slag kan.

PRAKTISCH

Voor wie? 

De opleiding richt zich naar zaakvoerders en leidinggevenden die hun eerste stappen zetten in de wereld van sociale media.

Duurtijd?

​Een opleiding duurt gemiddeld een halve dag. Na deze introductie ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met Facebook, Instagram en LinedIn.

Aantal deelnemers?

We laten maximum 6 deelnemers toe, zodat we iedereen de tijd en ruimte geven om te werken op stijl en persoonlijke cases.

Prijs?

199 euro pp. exclusief btw voor een opleiding bij Kompagnon. Indien je verkiest om de opleiding inhouse te laten doorgaan, werken we graag op maat iets uit. Contacteer ons voor meer informatie.

Kompagnon_buttons_NEW-25.png

Interesse?

Zin om een opleiding te volgen of een inhouse opleiding te organiseren?
Contacteer ons voor meer informatie!

Kompagnon_buttons_wit-13.png
KOMPAGNON_LOGO-WIT-NoTagline.png

Kompagnon BVBA

Manta 11

9250 Waasmunster

info@kompagnon.be

BE 0681.471.619

BE29 6528 5413 1764

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Kompagnon