Booker Tools

‘Hoe benaderen we de B2B-markt met onze software?’

HET ANTWOORD VAN KOMPAGNON

Booker Tools heeft een veel kleinere poule van prospecten dan onze andere klanten. Het was dus cruciaal om hun verhaal en uitstraling direct juist te zetten, want you only get one chance to make a first impression. We hebben Booker Tools bijgestaan om dat verhaal op een juiste manier te brengen, over al hun communicatiekanalen heen.

Business_card_mock_up_BOOKERTOOLS2.jpg

Kompagnon staat in voor de storytelling en advies in communicatie.


Meer info op www.bookertools.com

Daarnaast hebben we ons vooral gefocust om de B2B-markt te overtuigen van hun sterktes. Booker Tools heeft een houvast meegekregen om die internationale muziekbusiness te benaderen. Wie meer wil weten over het product, kan terecht op www.bookertools.com.

Kompagnon_buttons_NEW-21.png

KLANTVRAAG

Booker Tools is software, gemaakt voor en door muziekliefhebbers. De software laat toe om op een heel eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier meer bookings te realiseren in minder tijd. Tegelijkertijd zorg je vanuit hetzelfde programma voor communicatie naar alle partijen toe. Denk maar aan bandleden, organisatoren, technici, … Daarnaast heb je ook een overzicht van je financiële analyse zodat je kan bijhouden wat je als booker of als band verdient.

Zin om samen te werken?

Contacteer ons! We luisteren naar je vragen en komen met een gepast antwoord.

Kompagnon_buttons_wit-13.png
KOMPAGNON_LOGO-WIT-NoTagline.png

Kompagnon BVBA

Manta 11

9250 Waasmunster

info@kompagnon.be

BE 0681.471.619

BE29 6528 5413 1764

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Kompagnon